11/09/12 09:00
(http://socialevo.net/)

Happy Places от Coca-Cola: Какво ви прави щастливи?

Happy Places от Coca-Cola: Какво ви прави щастливи?

На фронта със снимковите приложения излиза и компанията, основала философията си изцяло на едно простичко нещо – щастието. Coca-Cola е новият участник в борбата с визуализациите, като пуска приложението си Happy Places. От 1-ви ноември всички почитатели на бранда, както и на споделянето на снимки, могат да свалят безплатното приложение от iTunes.

Базирано на споделяне на щастливите моменти, Happy Places се очертава да бъде един от основните конкуренти на Instagram, макар че не предлага филтри или други опции за обработка на изображението. Браузването става на принципа на #hashtag-овете, а снимките могат да бъдат споделяни както в Twitter, така и във Facebook.

Happy Places ще е поредният приятен начин да споделите удоволствието от даден момент със своите приятели. Има и уебсайт – happyplaces.com, – който е първото нещо, което се появява при търсене на тези две думи в Google. Той обаче е празен, има си единствено заглавие и favicon. Happy Places за iOS изглежда обаче недостъпно в американския и великобританския iTunes.

Снимка: popsop.com

Подобни статии:

  1. Coca-Cola започва своя QR кампания
  2. Coca-Cola мина 50 милиона фена във Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване