11/15/12 04:11
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

венис бийч, калифорния forever

има места, които харесвам, има и места в които ще бъда винаги влюбена. 
повече от половината хора тук биха били вкарани в лудницата от "нормалните", но слава богу, човек е свободен да живее както пожелае при положение, че не вреди на другите. толерантността позволява на това място да съществува. 
индианци, мексиканци, черни, бели, жълти, зелени, червени, раста, кучета, котки на каишка, котки на пиано на средата на пешеходната пътека, обидено момиче, че снимах вътрешността на магазина за трева, не можело, имало пациенти, но аз вече бях направила снимката, художници, скулптури, вечният "джими хендрикс" на ролкови кънки, който може да бъде видян във филми от 80те, зарадвах се, не знаех дали е жив, и не само е жив, но и не е мръднал, вероятно заради перманентната си безметежна напушеност. 
венера на "ботичели" на стената, но извадена от мидата, облечена и сложена на ролкови кънки. 
светлината, светлината, светлината. тази светлина я няма никъде другаде, всеки филм сниман тук изглежда по-добре от всеки друг филм сниман другаде - заради светлината. 
разноцветни керамични черепи, разкошни стъклени лули, бонгове, мелачки за трева, индиански стрели за които стои предупреждение, че са остри, гол по бански ултра черен и мускулест пич на ролкови кънки, кристални топки, гледачи на таро, татуировки от къна, истински татуировки, черни момчета, рап, тежки баси, бели хора пият бира, пясъкът е ситен и светъл, плажът гигантски, океанът сияе, в небето лети жълт парашут на черни раета, зад него прозрачни накъдрени облачета пресечени от chemtrails - така казват, а аз изобщо не съм сигурна в конспирацията на рептилите. 
как да вярвам и за секунда на такива глупости, когато това място съществува, аз бях там и пак ще бъда, и докато бях там нищо друго нямаше значение, други държави не съществуваха, нито бъдеще, нито минало, само слънце и хора, които са такива каквито са. мързеливо разхождайки се из венис.

и някой си е забравил гащите на алоето:)



















































Публикувана на 11/15/12 04:11 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/11/forever.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване