11/16/12 03:02
(http://socialevo.net/)

Facebook за iOS и Android вече има „Share“

Facebook за iOS и Android вече има "Share"

Във Facebook често се появяват хубави снимки, статии или коментари, които много ни се иска да споделим със своите приятели. Когато обаче сме с мобилния си телефон, това няма как да стане. Всъщност нямаше как да стане – вече е възможно с обновените Facebook приложения в App Store и Google Play. Преди дни Inside Facebook докладваха, че мобилния сайт на Facebook поддържа тази функционалност и че се очаква тя да споходи и мобилните приложения. Вече е там и е наистина удобна и проста. Натискате „Share“ под снимка, статус или видео например, добавяте малко текст от себе си, избирате с кого да я споделите и действате. Точно както на facebook.com.

Обновеното приложение за iOS има и други благинки. Вече има емотиконки, както е в приложението на Facebook Messenger. Отделно по-лесно могат да се tag-ват и хора под снимки, постове и пр. Във версията за Android също има подобрения по отношение на tag-ването по снимките. Сваляйте бързо, докато са пресни!

Подобни статии:

  1. Facebook App Center вече е тук и дава препоръки за мобилни приложения
  2. Pinterest за iPad и Android е вече тук!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване