11/16/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Google премахват фоновите изображения

Google премахват фоновите изображения

Преди повече от две години Google предоставиха възможност на своите потребители да персонализират началната страница на търсачката с изображения  или графика по свой вкус. Тази функция вече няма да бъде достъпна. Новината, която беше обявена още през септември, изненада голяма част от ползвателите на онлайн търсачката. Ако вие също сте променили визията на началната страница на Google, можете да се радвате на тази възможност до 16-и ноември, след това услугата няма да бъде активна. Това обявиха от Google със следното съобщение:

Благодарим ви, че използвате фонови изображения. Със създаването на по-рационализирана страница на търсенето с Google за всички повече няма да можем да поддържаме персонализирането по този начин. Затова от 16 ноември 2012 г. вече няма да можете да виждате фоновите си изображения.

Всичко това се случва в момент, в който конкурентите на гиганта Google също полагат значителни усилия да увеличат своя дял в търсенето онлайн. Microsoft например също направиха няколко нови промени в Bing, ориентирани към началната страница на търсачката, като стартираха нова функция, позволяваща на потребителите да свалят изображения, които да служат като фон. Снимките се променят всеки ден и са свързани с актуални новини, годишнина или празник. От Yahoo също залагат на нов дизайн, който трябва да излезе съвсем скоро.

Microsoft например също направиха няколко нови промени в Bing, ориентирани към началната страница на търсачката, като стартираха нова функция, позволяваща на потребителите да свалят изображения, които да служат като фон.

Промяната на Google не се харесва на много хора. Вие как я приемате? 

Подобни статии:

  1. Вече можете да добавяте интерактивни изображения в Twitter
  2. Google напомня за рождените дни като Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване