11/16/12 12:06
(http://socialevo.net/)

Ето кой спечели участие във Фабриката за управление на брандове

Ето кой спечели участие във Фабриката за управление на брандове

Скъпи приятели, наближава денят на първата по рода си Фабрика за управление на брандове. Благодарим ви за огромния интерес. Както обещахме, имаме удоволствието да обявим и изтеглената награда за участие в Brand Management Factory. Късметлията, изтеглен като печеливш в томболата, който “чете SocialEvо всеки ден” и който ще посети един безплатен модул на Brand Management Factory, е:

Илияна Върбанова от Roca Bulgaria.

Ilyana Varbanova

 

Честито на Илияна от целия екип на SocialEvo.net!

Убедихме се, че имаме голяма и лоялна аудитория, на която сме безкрайно задължени. Заради големия интерес от читателите на Socialevo организаторите на Brand Management Factory решиха да отличат още един от заявилите интерес читателиt.

Това е Росина Тодорова от Столичен Електротранспорт

Rosina Todorova

 

Организаторите от Ilyan.com и от The Business Institute искат да стимулират проактивните хора в държавните организации и компании, които търсят и прилагат нови знания, с цел да подобрят услугата си към клиентите. Браво на организаторите!

И така, ето че имаме двама наградени. Честито на Илияна и Росина. Надяваме се да се чувствате приятно и да придобиете много нови знания и увереност сред толкова много опитни специалисти. А за тези, които все още не знаят какво е The Brand Management Facory, вижте страницата на работилницата.

Снимка: SocialEvo

Подобни статии:

  1. Спечелете пропуск за Фабриката за управление на брандове
  2. Кой спечели Българските Фейсбук награди
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване