11/26/12 06:25
(http://socialevo.net/)

Twitter подобрява своята търсачка за снимки

Twitter подобрява своята търсачка за снимки

Има ли някой, който не харесва хубави снимки? В ерата на мобилните устройства става все по-лесно да се правят и споделят снимки. Снимките със своята притегателна сила успяват да пленят все повече и повече потребители онлайн.

Неслучайно едно от най-успешните мобилни приложения е Instagram – просто и лесно снимане и споделяне на снимки. Екипът на Twitter също не остава по-назад. Търсейки възможност да облекчат потребителите в боравенето със снимки, те въведоха още една възможност за по-лесно търсене сред огрмния брой снимки, споделяни в микроблогинг платформата. Може би сте забелязали новите възможности на търсачката на Twitter. Когато търсите по ключова дума, Twitter дава предложения със снимки над потока от туитове. За пример вижте по-горе какво ни дава търсенето на #weekend, както и следващото на #Art.

За пример вижте по-горе какво ни дава търсенето на #weekend, както и следващото на #Art.
Според главния софтуерен специалист на Twitter, Тиан Уанг, в официалния блог подобренията в търсачката целят да се даде възможност на потребителите да открият популярни снимки, видео и новини, които са споделени в Twitter. Тези подобрения в търсенето засягат всички версии на програмата – както за десктоп, така и за Android и iPhone.

Снимка: Twitter

Подобни статии:

  1. Манията за споделяне на снимки в мрежата расте
  2. Вече можете да добавяте интерактивни изображения в Twitter
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване