11/26/12 15:00
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

"двете българии"


щастлива съм да споделя, че в културното предаване "графити във въздуха" радио хоризонт, водено от светлана дичева, вече има рубрика вдъхновена от текста ми за уикенд "за книгите, хората и магистралите. новата рубрика се казва "двете българии". предаването се излъчва в четвъртък от 19ч. до 21ч.
пребиваването ми на страниците на уикенд винаги е предизвиквало критики към мен от едната българия. а аз
смятам, че другата българия не бива да бъде изоставяна заради това, че никога няма да си купи вестник култура, нито пък да бъде обвинявана за това. също така не смятам че е възможно, нито че е необходимо тези две българии да станат едно, така както френските селяни не са имали и никога няма да имат нищо общо с париж освен управляващите. но това не означава, че никой от тях няма нужда да прочете нещо смислено на достъпните за него места. в този смисъл за мен няма публика от която да искам да се дистанцирам. всичко и всички са публика. разликите не се правят от мен и не са за моя сметка:)
така че можете почти всяка седмица да ме четете на страниците на уикенд, а в рубриката "двете българии" по радио хоризонт, светлана дичева ще разсъждава със своите събеседници дали е възможно да бъде обединено царството на свинарите с царството на принцовете по рождение:)))
Публикувана на 11/26/12 15:00 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/11/blog-post_26.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване