12/01/12 10:58
(http://socialevo.net/)

SocialEvo.NET стана на една година!

Точно преди една година започнахме експеримент. Нарекохме го Socialevo.net. Убедени сме в силата на социалните мрежи. Постоянно откриваме нови неща. Търсим нови възможности и недостатъци. Готови сме да експериментираме дори и върху себе си. За да сме полезни.

Днес имаме рожден ден. За една година опитахме много, научихме много и променихме много. Водени от желанието да бъдем полезни на всички вас, ставаме все по-добри в намирането и отразяването на темите на деня. Отделяме все повече време в писането на собствено съдържание и провеждането на собствени проучвания. Стараем се да отразяваме хубавите български примери и тяхното развитие. Отдавахме нужното внимание на авторите, от които попивахме идеи и информация.

Така през това време старателно търсихме баланса между оформянето на Socialevo.net като платформа за новини и отговорен източник на знания. В проекта участие взеха много автори, които отделяха от личното си време, за да ни помагат в развитието на Socialevo.net. Към нас се присъединиха и първите ни стажанти, с които заедно се отправихме на интересно пътуване. Надяваме се, че и за тях е поне толкова полезно и приятно, колкото и за нас. Всичко това правим в името на една добра кауза – да изживеем и споделим с вас развитието на социалния интернет и българското уебпространство.

Верни на авантюристичния си дух, опитахме нещо ново – за няколко часа сайтът ни изглеждаше хакнат. Но всичко е наред. Благодарим на всички ви за загрижеността, провокирала интерес. Благодарим на всички автори, оставили следа в развитието на Socialevo.net. Благодарим на нашите стажанти, които през последните няколко седмици ни помогнаха не само да вникнем още повече в писането и редактирането, но и в общуването и умението да бъдем полезни. Благодарим и на своите партньори, без които Socialevo.net щеше да е просто една нереализирана идея. Socialevo продължава.

Подобни статии:

  1. Манол Трендафилов: След една година виждам социалните медии във върховата си точка в България
  2. Следвайте екипа на SocialEvo във Facebook със Subscribe бутона
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване