12/06/12 06:23
(http://socialevo.net/)

Телефон специално за Facebook идва в България с Мтел

Телефон специално за Facebook идва в България с Мтел

От днес телекомът стартира игра в социалната мрежа с награден фонд 100 телефона Mtel 655. Почитателите на Facebook вече могат още по-лесно да достъпват любимата си социална мрежа. От днес Мтел започва да предлага за тях телефона Mtel 655. Той е със специален Facebook бутон, който отвежда потребителите директно до популярната социална мрежа. Решението за новото предложение е повлияно от все по-нарастващия интерес на интернет потребителите в България към тази общност.

Телефонът има красив дизайн, QWERTY клавиатура и функционалностите на съвременен телефон – 2.4” 320×240 TFT дисплей, 2 мегапикселова камера, 650 MHz процесор, Micro SD слот и 2GB SD карта, Bluetooth, Wi-Fi, FM радио. Mtel 655 ще се предлага на цена от един лев на месец или срещу 19.90 лева в брой с тарифен план Mobi L.

Клиентите ще получат като подарък специални стерео слушалки. В допълнение устройството се продава в коледен пакет, включващ Samsung Е1050 с Prima карта Коледа 2012.

Компанията е приготвила и игра, която стартира днес във фен страницата на телекома във Facebook. Тя ще продължи две седмици и всеки работен ден Мтел ще раздава по 10 телефона Mtel 655.

 игра, която стартира днес във фен страницата на телекома във Facebook

Според данни на световната интернет платформата Socialbakers в България потребителите на Facebook вече са почти 2 милиона и половина. През последните шест месеца те са се увеличили с близо 140 000 човека. Статистиката показва, че най-голямата по брой възрастова група, която използва Facebook в България, е тази в диапазона от 25 до 34 години. Жените в страната са по-активни от мъжете в социалната мрежа – тук разпределението е 52% в полза на дамите и 48% за мъжете.

Снимки: Mтел

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване