12/11/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Обновеният Instagram с някои интересни подобрения

От снощи в App Store и Google Play ви очаква нова версия на Instagram. Тя идва с няколко полезни нововъведения и подобрения. Най-важното, на което наблягат в своя блог Instagram, е новият екран с камерата. Преди да се зареди картинката, “пердето” е спуснато. След това се показва познатото квадратче, което вече има и т.нар. “Grid” за по-лесно и точно кадриране, въпреки че в Instagram-ите правилата във фотографията по-скоро стоят не на място, но какво пък.

Преди да се зареди картинката, "пердето" е спуснато.

Второто нововъведение е филтърът Willow, който приятно обезцветява кадъра, но оставя и леки лилави нюанси, както се вижда на тази снимка:

Второто нововъведение е филтърът Willow, който приятно обезцветява кадъра, но оставя и леки лилави нюанси, както се вижда на тази снимка.

Instagram докладват още за подобрения в бързината и стабилността на приложението, поизлъскали са някои екрани, направили са по-красив “Tilt-shift” ефекта. Отделно снимките, редактирани в приложението, вече се запаметяват в отделна папка под iOS – “Instagram”. Вкарали са и по-удобна foursquare интеграция. Ако някой е свързал снимка в Instagram с обект във foursquare, можете директно да щракнете върху иконката на 4sq и ще се зареди мобилното 4sq приложение, а ако го нямате, ще влезете в оптимизирания сайт.

Ако някой е свързал снимка в Instagram с обект във foursquare, можете директно да щракнете върху иконката на 4sq и ще се зареди мобилното 4sq приложение, а ако го нямате, ще влезете в оптимизирания сайт.

Е, сваляйте версия 3.2 от App Store и версия 3.3 от Google Play и продължавайте със снимките.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване