12/14/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Yahoo! Mail с нов дизайн и приложения за Windows 8, iOS и Android

Yahoo! Mail с нов дизайн и приложения за Windows 8, iOS и Android

Откакто Мариса Майер пое юздите на Yahoo!, компанията определено се движи в правилната посока. След като даде възможност на служителите си да ползват мобилни устройства, за да са в час с възможностите им, ето че и поредната промяна е налице. Вчера Yahoo обявиха нов дизайн на Yahoo! Mail, както и пускането на мобилни приложения за Windows 8, iOS и Android устройства.

 Вчера Yahoo обявиха нов дизайн на Yahoo! Mail, както и пускането на мобилни приложения за Windows 8, iOS и Android устройства.

Популярната в миналото Yahoo Mail беше позагубила своя блясък и изоставаше значително от Gmail. Но ето че едно от първите неща, които постигна опитната Мариса Майер, която идва не от къде да е, а от Google, бе да накара екипа на Yahoo! да промени облика и възможностите на облачната поща, за да е конкурентна в развиващата се изключително динамично мобилна интернет среда.

Новата версия прилича много на Gmail и това не е изненада, имайки предвид професионалния път на Мариса Майер, а и с какво са свикнали потребителите и какво очакват от една такава услуга. Интерфейсът е изчистен, което улеснява потребителите – писането на имейли е много по-бързо и е лишено от дразнещите реклами.

Ето какво споделя Мариса Майер за новия Yahoo! Mail:

Редизайнът на новата версия на Yahoo! Mail цели да се повиши скоростта, за да можете да обработвате имейлите си много по-бързо от преди, както и да направи вашата пощенска кутия по-лесна за боравене, за да се концентрирате върху това, което е най-важно: вашето съобщение.

Освен че Yahoo! Mail е с нов дизайн, компанията пусна и новo приложениe за Windows 8, както и за мобилни устройства под iOS и Android. Това е добре, защото ще позволи на Yahoo! Mail да се ползва и от потребителите на мобилни устройства, които растат с всеки изминал ден. Мариса Майер знае много добре какви са очакванията за бъдещото развитие на интернет и неслучайно е поставила като главен приоритет пред служителите на Yahoo! развитието на компанията на мобилния пазар. Освен това очакванията са, че Yahoo! ще пусне и нов дизайн на своя сайт в най-скоро време. 

На мен лично новият изчистен дизайн и възможността да ползвам Yahoo! Mail и от iPhone-а си ми харесва и е още една алтернатива за допълнителна имейл услуга, което понякога е полезно. Вижте повече за промените по Yahoo! Mail.

 Снимка: Yahoo

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване