12/19/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Новото “Capture” YouTube приложение за iOS

Новото "Capture" YouTube приложение за iOS

Вече няма нужда да се притеснявате, че по-бавна реакция няма да ви позволи да запишете забавна случка на момента. В случай че имате iPhone, можете спокойно да тествате новата добавка за YouTube “Capture”.

Глезотията разрешава директен запис с отварянето на приложението и мигновеното му споделяне в социалните мрежи, когато сте готови със записа. YouTube Capture позволява прилагането на малки подобрения и качването на клипа от мобилния телефон в YouTube, Google+, Facebook и Twitter. Не бива да се притеснявате и за качването му,  защото процесът на споделяне продължава, дори и да сте излезли от приложението. Редкторските опции са основните – видео стабилизация и цветова корекция, - пише в официалния блог на YouTube.

Друг плюс е и досетливостта на специалистите, които са го направили така, че независимо как държите устройството, записът да е винаги в хоризонтален формат. YouTube Capture може да бъде свалено от App Store.

Съвсем скоро и притежателите на Android устройства ще могат да се възползват от удобството на видео приложението. Ето и видео клип с възможностите на самото приложение:

http://www.youtube.com/watch?v=l0sOzdXce6o

Снимка: YouTube

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване