12/21/12 08:00
(http://socialevo.net/)

Facebook отново ще променят “Timeline”

Facebook отново ще променят "Timeline"

Facebook не спира да експериментира с потребителския поток от информация и представянето му на екрана. Ето че няколко източника, между които ABC NEWS, Mashable, SocialFish, Mari Smith, съобщават, че са забелязали промени в подреждането на “Timeline”, които са били временни и са изчезнали, но те са успели да направят снимки на екрана, показващ тези промени.

От Facebook са потвърдили, че тестовете се провеждат с ограничен брой потребители, а това означава, че ако са успешни, отново ни очаква нова и голяма промяна в Timeline. Дали това ще се хареса на потребителите?

Това, което са забелязали потребителите, които са били включени в тестовете на Facebook, е връщането към някои стари и изпитани неща. При тях са се появили отново старите и изпитани табове (Tabs). Изчезнали са квадратчетата за “Friends”, както и “Photos”. Терминът “Subscribers” е заменен с “Followers”. Показва се точната бройка последователи, без бройката да се закръгля, както беше досега. Съдържанието е видимо в една колона.

Вероятно ще видим тези промени в началото на следващата година. Какви точно ще бъдат и как ще се промени отново Timeline остава да видим. Сигурно е само, че промяна ще има. Засега мога само да ви насоча към страницата на ABC News във Facebook, както и на Мери Смит, където можете да разгледате скрийншотове с промените.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване