12/28/12 14:35
(http://socialevo.net/)

Google обявиха най-добрите Android приложения за 2012 година.

Google обявиха най-добрите Android приложения за 2012 година.Смартфоните и таблетите с Android през изминалата година набират преднина пред конкурентите с iOS и Windows Phone 8. Неслучайно интересът, както и търсенето и ползването на мобилни приложения за Android устройства расте с всеки изминал ден.

В края на годината Google обявиха на своя Google Play официален блог 10-те най-популярни приложения. Според Таварес Форд те са: Evernote, Pinterest, Grimm’s Snow White, Pocket, Expedia, Ancestry, Fancy, SeriesGuide Show Manager, Pixlr Express и TED.

1. Evernote 

Ние сме писали за Evеrnote и преди. За мен лично е прекрасно приложение, което може да ви бъде незаменим помощник във всекидневието. Бележки, отметки, снимки, задачи и всичко това в облака! 

За мен лично е прекрасно приложение, което може да ви бъде незаменим помощник във всекидневието.

 

2. Pinterest

Какво мога да кажа. Ако искате да се възползвате от възможностите на социалната мрежа Pinterest и имате Android устройство, то това приложение ще ви бъде полезно. Можете да пинвате и споделяте от където си искате.

Можете да пинвате и споделяте от където си искате.

 

3. Grimm’s Snow White

На пръв поглед е много интересна  книжка за деца, описваща разказите на братя Грим. Но… има и екстри! Определено, ако се интересувате от приключенията на “Снежанка и седмете джуджета”, както и другите интересни разкази на братя Грим, това е за вас. Заслужава си.

Определено, ако се интересувате от приключенията на "Снежанка и седмете джуджета", както и другите интересни разкази на братя Грим, това е за вас.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване