01/07/13 04:24
(http://socialevo.net/)

Dacor вграждат таблет във фурна

Dacor вграждат таблет във фурна

Мечтите ни стават все по-смели благодарение на новите технологии. И ако преди години си мечтаехме хладилника ни да може да поръчва сам продукти, вече не е трудно да си представим печка с таблет. Производителят на доманински електроуреди Dacor се готви да представи именно такова изобретение на CES 2013.

Фурната ще бъде облагодетелствана от 7″ таблет, задвижван от Android. Всъщност той представлява контролното табло. Чрез него готвачът ще може да нагласи печката да сготви любимото ястие по най-добрия начин, ще може да преглежда различни рецепти онлайн, докато готви, а благодарение на Wi-Fi връзката на контролера ще може да управлява печката и от разстояние от своя смартфон или таблет. Нарекли са технологичното си решение Discovery IQ Controller и с него по всяка вероятност ще революционализират изживяването в кухнята. Освен че умното устройство ще подхожда с внимание към всяко ястие, като след приключване на готвенето например преминава в режим на поддържане на температура за сервиране, то ще следи и оптимизира работата на печката.

За интерфейса на Discovery IQ Controller са се погрижили Dacor и BMW Group DesignworksUSA, като са се постарали да го направят максимално изчистен и лесен.

За интерфейса на Discovery IQ Controller са се погрижили Dacor и BMW Group DesignworksUSA, като са се постарали да го направят максимално изчистен и лесен. В същото време потребителите ще могат да се възползват от пълното удобство на всеки таблет с Android, сваляйки си различни приложения и разхождайки се из виртуалното пространство.

Е, вече и печките поумняха.

Снимки: Dacor

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване