01/08/13 14:01
(http://www.azcheta.com/)

"Зазиданите" на ЯRсен Василев

194690 10151416164524307 1150307654 o1"Всички герои на пиесата живеят в свят, в който необяснимото се приема за нормално" - описва "Зазиданите" сценаристът й Ясен Василев. Винаги съм изпитвала противоречиви чувства спрямо определението "нормално" и след срещата си с тази пиеса, разбрах, че никога няма да намеря точната дефиниция. 

Събитието "Зазиданите" е повече от постановка в Младежкия театър. Освен среща с млади таланти, тя е и своебразно предизвикателство за границите на въображението, живеещо във всеки един от зрителите. И непонятностите започват още в първите минути, когато изморен писател се мести в току-що закупената си къща в провинцията, за да се излекува от писането и да стане "нов човек". Но в къщата му вече живее жена, която има собствено разбиране за всичко случващо се наоколо, разбиране, което скоро ще се всели и в писателя.

Допълнено със стиховете на поета Ясен Василев и музиката на Георги Стрезов, театрално-литературната среща се превръща в кратко пътуване в мислите, което води до едно определено място.
Място, извън камерната зала на Младежкия театър...

Следващото представление "Зазиданите" е в Младежкия театър на 9 януари от 19.00 ч.

Вижте повече за предаването "Аз чета с Настя".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване