01/17/13 06:31
(http://socialevo.net/)

Sony подготвя ултратънък таблет Xperia Tablet Z

Sony подготвя ултратънък таблет Xperia Tablet Z

Според слухове появили се в мрежата, Sony подготвя нов мощен таблет Xperia Tablet Z. След като представи своя таблет Xperia Tablet S през август миналата година ето че през 2013 година може да видим и негов по-мощен наследник Sony Xperia Tablet Z.

Информацията за разработването на такъв таблет идва от социалните мрежи. В съобщение публикувано в Twitter от Xperia Infо. Въпреки че информацията е на японски детайли за устройството могат лесно да бъдат преведени. Според слуховете публикувани в блога Xperia Info

Според Xperia Info, таблетът на Sony, Xperia Tablet Z ще бъде ултра тънък само 6,9 мм, с висококачествен 10.1 инчов Full HD дисплей с резолюция 1920х1200 пиксела. Според слуховете публикувани в блога Xperia Info той ще бъде с мощният четириядрен процесор от Qualcomm, 1.5 Ghz Snapdragon с 2 GB RAM, 32 GB вградена памет, 8 МР основна камера и 2 МР предна. Очаква се да работи под Android 4.1 Jelly Bean. Батерията ще бъде с капацитет 6000 mAh. Разполага с Bluetooth, NFC, LTE.

Според слуховете устройството се разработва под кодовото име Pollux като се очаква да бъде пуснат за продажби в Япония през второто тримесечие на годината, а след това и по света. Цена не се съобщава.

Ако е вярно е възможно съвсем скоро на изложението в Барселона World Mobile Congress (WMC) 2013 да видим повече детайли от Sony за новият мощен таблет Xperia Tablet Z.

Снимка: Сони

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване