01/23/13 09:00
(http://socialevo.net/)

Новогодишни обещания за печат

Новогодишни обещания за печат

Подгответе се за 2013 г., като промените старите си навици и увеличите максимално възможностите си за печат. Новогодишните обещания за печат на HP предоставят на предприятията насоки за оптимизиране на тези възможности, както и за съкращаване на разходите, повишаване на ефективността и дигитализиране на офиса чрез:

• Вземане на интелигентни решения по отношение на портфолиото за печат, съхранението и управлението на документи;
• Изпращане на възможно най-добрите материали на клиенти и потребители;
• Споделяне и насърчаване на най-добри фирмени практики в създаването на документи;
• Създаване на впечатляващо и вдъхновяващо работно място.

 

Организирайте се

Всеки знае, че добрата организация на документите означава по-добра ефективност и по-ведра атмосфера на работното място. Ако още не сте я постигнали, научете повече за облачното управление на документите и започнете да приемате принтерите си като ново средство за организирането на документи.

Генерирането на огромни количества корпоративна и правителствена информация води до необходимостта от рационализация на управлението и достъпа до данните. Новите HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c и HP LaserJet Enterprise colour flow MFP M575c предлагат по-висока производителност при обработката и споделянето на документи. Това осигурява идеална платформа за дигитализация с първокласна двойна сканираща глава – технология HP EveryPage, която гарантира, че страниците се подават една по една, както и въвеждане на данни, което ускорява прехода от хартиен към цифров офис. HP Flow Content Management (CM) Professional е облачно решение за управление на съдържанието, което предоставя на бизнеса пълен комплект от доказани инструменти за заснемане, съхранение, търсене, извличане и споделяне на документите, позволяващо по-ефективно управление на данните. HP Flow CM Professional ви помага за ефективното и сигурно съхранение на корпоративната информация в една онлайн дестинация, позволявайки ви удобен достъп до данните, когато и където ви потрябват.

Използвайте своя компютър, смартфон, таблет, многофункционално или сканиращо устройство за заснемането и изпращането на комбинация от хартиени и електронни документи. Интуитивният дизайн и мощните възможности за търсене ви помагат бързо да намирате необходимото съдържание, което означава по-малко време за търсенето на информация и повече за използването й. Съхранявайки съдържанието си в облака, разполагате с денонощен достъп до информацията си практически от всякъде – дори и от мобилното си устройство – и избягвате комбинирането на хартията с дигиталните процеси с помощта на сигнали и уведомления за създаването на прости работни потоци онлайн.

Дигитализацията на хартията е ключова тенденция. Глобалният доклад на HP за въздействието на печата върху околната среда за 2012 г. установи, че 33% от предприятията са намалили обемите си на печат поради използването на файлове в електронен вид и необходимостта от намаляване на бумащината. Въпреки това 75% от критичните за бизнеса документи все още се управляват както на хартия, така и електронно. (Източник: IDC, New Frontiers for Financial Services Institutions Document Solutions: Managed Production Print Services) Само си помислете за пространството, което можете да освободите, както и за резултатите, които можете да постигнете, ако организацията ви реши да прехвърли управлението на документите си към облака.

Полезен съвет: Помислете за нуждите си. Разполагате ли с множество данни за съхранение и нуждаете ли се от рационализация на управлението и достъпа до информация? Облачните решения дигитализират офиса и улесняват достъпа до данните.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване