01/23/13 19:16
(http://ivo.bg/)

Съветските паметници в Белене и в центъра на София ще бъдат демонтирани

Както многократно съм обещавал в ivo.bg, естественият стремеж на човешките същества за съпротива срещу лъжата и потисничеството ще победи мракобесието.

         Този инстинкт води хората на протест срещу лъжата на правилното място. Авторът на този блог ще бъде говорител пред желаещите да чуят аргументи срещу демонтирането на остатъците от бетона в доста глави, от покрайнините на концлагера „Белене” и от центъра на София.

Поканени сте. Поканете свободолюбивите си познати!

 МИТИНГ-КОНЦЕРТ

НЕ на енергийната окупация!

24 януари 2013 г. (четвъртък), 18:00 часа, пред Паметника на Съветската армия

Уважаеми граждани и приятели,

Заповядайте на митинг-концерт против изграждането на нова ядрена електроцентрала, който ще се състои на 24 януари 2013 година (четвъртък) от 18:00 часа пред Паметник на Съветската армия в София. Митинг-концертът е под надслов „НЕ на енергийната окупация!“

Нова АЕЦ в България е зависимост. Да кажем НЕ на енергийната окупация. Гласувайте с НЕ на предстоящия референдум. Ако и вие не желаете повече паметници на глупостта в България, елате да го извикаме заедно!

Наши съмишленици са Магдалена Малеева, Ребека Хармс (съпредседател на Зелената група в Европейския парламент), Никола Газдов (председател на Българската фотоволтаична асоциация), както и млади и алтернативни музиканти.

Митинг-концертът се организира по инициатива на ИК „Зелените алтернативи против АЕЦ“, Инициативен комитет „Беля НЕ“ и Инициативен комитет “Не на измамата Белене”.

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване