01/23/13 04:30
(http://socialevo.net/)

Участвайте за наградите на Facebook Studio

Участвайте за наградите на Facebook Studio

Една интересна инициатива се провежда за втора поредна година във Facebook и се нарича Facebook Studio Awards. Крайният срок за участие е удължен до 31 януари 2013. Така че, ако имате желание, побързайте, остава съвсем малко време!

За втора година се организират наградите на Facebook за отделни лица, агенции или брандове, наречени Facebook Studio Awards. Целта на наградите е да се изберат и покажат най-добрите, най-социални кампании във Facebook. Избраните ще имат възможност да видят своите творби, качени на специалната страница във Facebook Studio през цялата 2013 година. Каква по-добра възможност за реклама и признание на вашите социални възможности?

За да добиете представа, ето и някои от победителите за 2012 година: 

победителите за 2012 година

Какви са критериите? Социална ли е вашата дейност? Хората и социалните взаимодействия ли са в центъра на идеята? Креативна ли е идеята? Вашите страници ползват ли страхотни копита (текстове) и снимки? Създавате ли съдържание, което прави Facebook по-добро място? Ако отговорът на тези и други въпроси, които можете да видите на страницата на състезанието, са положителни, вие можете да участвате тук: 

Ако отговорът на тези и други въпроси, които можете да видите на страницата на състезанието, са положителни, вие можете да участвате тук

Членовете на журито на вторите годишни награди на Facebook Studio са добре познати лица: 

Членовете на журито на вторите годишни награди на Facebook Studio са добре познати лица

Членовете на журито 2

Така че побързайте, защото срокът е само до 31 януари. Кандидатствайте за Facebook Studio Awards. Зслужава си!

 Кандидатствайте за Facebook Studio Awards.

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване