01/24/13 12:33
(http://socialevo.net/)

Mtel пуска Google Nexus 4 от понеделник

Мтел" ще предлагат само вариант с 16GB памет на цена от 29,90 лв. на месец

Mtel пуска Google Nexus 4 от понеделник

На официална премиера пред медиите българският мобилен оператор “Мтел” съвместно с представители на “LG” съобщиха добрата новина, че от понеделник пускат в продажба смартфона  LG Nexus 4. Андреас Елснер, директор „Маркетинг продукти за индивидуални клиенти” в Мтел и Димитър Вълев, мениджър „Мобилни комуникации” в LG представиха дългоочаквания LG Nexus 4

Топ смартфонът Google Nexus 4, който е произведен от LG и се очакваше с нетърпение да достигне потребителите в цяла Европа и у нас, ще се предлага единствено и ексклузивно засега в Мтел Experience Store и по-големите магазини на Мтел. Според Андреас Елснер от Мтел предлагането на смартфона Google Nexus 4 ще започне от понеделник, 28 януари. 

От Мтел ще предлагат само вариант с 16GB памет на цена от 29.90 лв. на месец при подписване на двугодишен договор заедно с тарифен план Surf & Talk XL, който струва 54.90 лева. Цената на свободна продажба без договор вероятно ще е около 1000 лв.

Мтел" ще предлагат само вариант с 16GB памет на цена от 29,90 лв. на месец

Google Nexus 4 е топ смартфонът, произведен от LG и обявен през месец ноември 2012 година, а специално за “Мтел” той ще е с най-новата Android операционна система Jelly Bean Plus.

Google Nexus 4 е топ смартфонът, произведен от LG и обявен през месец ноември 2012 година, а специално за "Мтел" той ще е с най-новата Android операционна система Jelly Bean Plus.

Nexus 4 е тънък, лек и мощен смартфон с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, 2GB RAM, 4,7″ True HD IPS Plus дисплей с HD резолюция 1280 на 768, 8-мегапикселова задна камера, 1,3-мегапикселова предна камера, Bluetooth и батерия с капацитет 2100 mAh. Всичко това с тегло от 139 грама.

Nexus 4 е тънък, лек и мощен смартфон с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4, 2GB RAM, 4,7" True HD IPS Plus дисплей с HD резолюция 1280 на 768, 8-мегапикселова задна камера, 1,3-мегапикселова предна камера, Bluetooth и батерия с капацитет 2100 mAh.

Беше представено и специалното зарядно устройство, което също ще се предлага за закупуване. Устройството позволява безжично зареждане на смартфона и ще бъде на цена около 100 лв.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване