01/25/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Новият Myspace е вече онлайн

New-myspace

Наскоро Myspace отвори напълно обновения си сайт, позволявайки на всеки да се регистира, да създаде нов профил и да се забавлява с обновената социална мрежа. Доскоро новата версия на сайта беше достъпна само за потребители, предварително заявили желание да имат достъп до нея.

Важно е да се отбележи, че старата версия на Myspace все още е достъпна на стария адрес на сайта, тъй като фирмата все още не е взела решение дали да го замени окончателно. Това е добра новина за всеки лоялен Myspace потребител, който предпочита оригиналната услуга, въпреки че вероятно след време той ще бъде поканен или деликатно принуден да използва обновената версия. Кога ще се случи това все още остава неясно.

Интересното е, че новият Myspace изглежда доста концентриран и насочен към музиката. Сами ще забележите, че където и да сте из социалната мрежа, най-отдолу на вашия екран има аудио плейър. До „изненада” води поставянето на курсора върху него – това действие ви осигурява автоматичен достъп да вашите плейлисти, радио станции и съобщения. Когато публикувате нов статус (публикация), също можете да видите доста подчертаното “add song”.

Интересното е, че новият Myspace изглежда доста концентриран и насочен към музиката.

Профилите също са с изцяло обновен облик и лично според мен изглеждат доста приятно и иновативно.

Профилите също са с изцяло обновен облик и лично според мен изглеждат доста приятно и иновативно. Вместо популярните вертикални скролове Myspace се опитват да наложат хоризонтален скролер при изгледа на профилите.

Какво е вашето мнение за новия Myspace? Изпробвахте ли го?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване