01/30/13 13:45
(http://socialevo.net/)

Предстоят серия маркетинг класове за успешен бизнес в Интернет

Предстоят серия маркетинг класове за успешен бизнес в Интернет

Предстоят серия маркетинг класове за успешен бизнес в Интернет

Как да направите сайта си по-полезен, удобен и функционален, така, че да продава повече? Как да го популяризирате в Google? Как да подобрите онлайн репутацията и имиджа си във Facebook? Какви са успешните практики в e-mail маркетинга, вирусния маркетинг… и много други въпроси ще получат отговорите си на серия маркетинг класове в гр. Варна.

Иво Илиев, който вероятно познавате като лектор от много маркетинг събития у нас, ще сподели заедно със свои приятели и колеги, ценни знания и опит от тяхната практика в сферата на дигиталния маркетинг, реклама и комуникации.

Маркетинг класовете ще се проведат през месец март в дните:

10-ти март (програма) – Тема „Сайтът, който продава – интерфейс, съдържание, e-mail комуникация с посетителите”

17-ти март (програма) – Тема „Оптимизация (SEO) за Google и search engine marketing техники”

24-ти март (програма) – Тема „Бизнес присъствие във Facebook и другите социални мрежи”

31-ви март (програма) – Тема „Маркетинг на мълвата и новата дигитална ера”

Лектори са инж. Евгени Йорданов , Иво Илиев , Любомир Любомиров, Невяна Коева, Димитър Димитров

Класовете са ограничени само до 50 човека всеки, а регистрацията става с предварително записване от тук, като таксата е едва 50лв. за един клас!

“Желанието ми е в една приятелска обстановка да обсъдим с гостите най-актуалните теми в дигиталния бизнес и маркетинг, като покажем конкретни примери и посочим работещите практики. Благодаря на всички приятели, които се включиха като гост-лектори и ще споделят ценни знания и опит от своята професионална дейност.” споделя Иво Илиев за предстоящите класове. Според него темите, които ще се поставят по време на събитията са от интерес за всяка фирма и специалист, особено в условията на икономическа криза, когато добрият маркетинг и комуникации са важни и най-изгодни в Интернет.

Десислава Дивлева, мениджър на организационния екип от „Digital Events”, сподели: “Класовете по дигитален маркетинг са събитие, което без никакво съмнение ще бъде забелязано във Варна. Организирането му е предизвикателство, с което сме сигурни, че ще се справим успешно. Благодаря на Иво Илиев за доверието към нас. Очакваме 4 креативни и пълни със знания и бизнес възможности недели във Варна.“

Можете да направите своята ранна резервация до 15-ти февруари до изчерпване на местата за отделните класове. Регистрацията е на адрес http://ivosiliev.com/seminar-register

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване