02/08/13 07:28
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

пушачите НЕ СА тъпаци. заключила съм се казвайки го.

току що по радиото атанас янкулов си позволи защитавайки пушенето да пита една от участничките в предаването, която е против, дали е християнка. след което продължи говорейки за хората в кърджали, тези "нещастни хорица, които не можели да запалят цигара в кафенето", и спомена дори думата "джамия", за съжаление пропуснах в какъв контекст и защо тази дума беше спомената в този разговор, но ще намеря записа и ще го публикувам. 
откъде накъде някой ще си позволява да намесва религия и да противопоставя манипулативно християни и мюсюлмани за да защити правото си на глупост, правото си да трови хората около себе си? това минава всякакви граници.
пушенето не е конституционно право и да намесваш религия и почти да обвиняваш, че някой не е християнин ако лишава горките мюсюлмани от правото да пушат в кафенето, не е демагогия, а манипулативно говорене тласкащо към омраза.
същото е говоренето за фашизъм в контекста за забраната на пушенето. 
другото, което се е случило заради това предаване в което участвах за момент, е че заради съпровождащата проверката журналистка от радиото, проверката е била спряна. имало е и физически заплахи от охрана на нощен клуб на ул. "шипка", познайте кой, вероятно "дали", а по останалите места управителите са отказали да се легитимират. 
никакъв референдум не може и не трябва да има. има закон, който трябва да се спазва.
аз вече започвам да се страхувам, че организацията на слабаков, кремена халваджиян и хилда казасян, едни напълно самозабравили се хора, може да ми изпрати килър, или поне някой да ме набие за да ми запуши устата:) 
ако пушачите искат да се разправяме с тях в страсбург в някакъв момент, и държавата бъде осъдена заради егоизмът и безотговорността им, окей, нека така да бъде. те със сигурност няма да спечелят, ще загуби българската държава, ще загуби всеки от нас като данъкоплатец. 

иначе дължа извинение на пушачите, които наричам тъпаци. извинявам се най-лицемерно. не сте тъпаци, а сте болни хора, зависими. докато го казвам, съм се заключила:)))))))))))))
Публикувана на 02/08/13 07:28 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/02/blog-post_1220.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване