02/18/13 10:38
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

"мисли първо за малкия", но "размерът има значение":))))

това са днешните ми статуси във фейсбук:

1. и понеже виждам как фейсбук е просмукан от една носталгия по тройната коалиция, ще пусна пак, този път директно, този цитат от огнян минчев, за да ви подсетя леееекинко за късата ви памет. 

"През уикенда Станишев насериозно се опита да оглави гражданските протести срещу сметките за тока и обеща ... да строи АЕЦ Белене. Виждали ли сте как се гаси пожар с бензин? Така и скъпият ток ще поевтинее със строителството на Белене. Днешните цени на електричеството са пряк резултат от корупционното управление на Р. Овч. и цялата енергийна мафия, която фалира НЕК, натоварвайки я с корупционните разходи по проекта Белене - 300 милиона лева комисионни - консултантски на енергийните олигарси, 600 милиона евро - за оборудване в Русия без да има подписан договор, 400 милиона евро заем от Банк дьо Пари и ... т.н. Тези плащания бяха направени от министър - председателя Сергей Станишев."


2. значи на протестите е имало и горене на американското знаме. из фейсбук се разпространяват червени "позиви" на които липсва само сърпът и чукът. неизлечима руска болест мори българския народ и надежда няма. знам, че няма и никаква полза от подобни постинги като този, но преди отново да се деактивирам, не мога да не изкоментирам тъгата си смесена с леко гадене от това, което се задава - отново. аз имам изход, като всеки напуснал българия когато комунизмът се превърна в модерен социализъм, но вие които сте тук, май сте решили завинаги да сте крепостни селяни. ваш избор и ваше право. 

have a nice day:)


3. "мисли първо за малкия" е новото мото на социалистите. предполагам, че не са добавили "човек" след "малкия", защото вече под "малки хора" се подразбира джуджета. 

единственото адекватно мото с което герб може да се противопостави на това гениално изречение е: "размерът има значение". 
меглена кунева трябва да се яви със "сексът не е повод за запознанство", а иван костов със "стара любов ръжда не хваща", и т.н.

4. публичният линч е дясната алтернатива на революцията;)
Публикувана на 02/18/13 10:38 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/02/blog-post_18.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване