02/19/13 11:51
(http://www.azcheta.com/)

Стратегическо управление в изкуствата - как да го правим

stratmanСтратегическото управление е генериращ фактор на организационния успех, особено когато се съчетава с иновационно мислене и предприемачески действия. Това е добре известно на всички в сферата на бизнеса, но как стоят нещата в областта на изкуствата? Отговор на този въпрос дава книгата на доц. д-р Лидия Върбанова ”Стратегическо управление в изкуствата”, издадена на английски от международно академично издателство Routledge, Taylor & Francis Group.

Изследването разглежда базисни и специфични проблеми на стратегическото управление в сферата изкуството в съчетание с иновационния подход и културното предприемачество. Представянето му у нас е на 20 февруари (сряда) 2013 година от 11.00 ч. в конферентната зала на втория етаж в сградата на КНСБ на пл. Македония №1, проведе под формата на творческа дискусия с модератор д-р Десислава Стойчева, преподавател по Арт мениджмънт в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

Доц. д-р Лидия Върбанова е преподавател в Департамента по Мениджмънт в университета Конкордия в Монреал, Канада, международен консултант по мениджмънт и изследовател по въпросите на стратегическото управление на творчески организации и разработването на проекти в културния сектор.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване