02/20/13 14:47
(http://psabev.blogspot.com/)

Случки в IKEA

ikeaМного обичаме да ходим в ИКЕА с Вики – ако сте били там, вече знаете, че шведите са помислили за семействата с малки деца: детски кът, ресторант с беседка за малчугани, невероятен кът за смяна на пелени, специални по-широки паркоместа, занимавки покрай артикулите, безплатни моливчета… :-)

Влизаме и днес в магазина, Петър е облечен със синя риза и покрай бесните обиколки на Вики из шоурумите, двамата с Биляна се разделят за около минута-две… В един момент, Биляна фиксира синята риза на Петър, запътва се към него, прегръща го и казва:

- Знаеш ли какво ни липсва в спалнята?

В този момент нищо неподозиращ непознат мъж в синя риза (почти същата като на Петър) се обръща към Биляна. Гледа я шашнат човекa, с полузяпнала уста и едва казва:

- К… какво?

Срам и смяяях :-) (А Биляна имаше предвид просто едни спецални шкафчета за стена!)

* * *

Малко по-късно си харесваме ютиен държач за стена (или както там се нарича) и си записваме номера му… Искаме да си го вземем, но не откриваме въпросния артикул и след няколко минути намираме един вежлив служител, който е готов да ни помогне с ютийодържача…

- Извинете, къде можем да намерим този артикул? – казва Биляна и подава на момчето бележката, на която сме написали номера на артикула.

Пичът я поглежда и с големи усилия успява да се удържи, след което с почти сериозен тон ни пита:

- Малко ми е трудно да го разчета, кой артикул по-точно Ви трябва? – и ни подава бележката обратно.

Сега разбираме защо го е напушило така:

ikea2- Вики рисува! – дъщеря ни гордо заявява авторските си права.

Смяяях…



Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Публикувана на 02/20/13 14:47 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/BnNkEPFQBFY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване