02/20/13 15:53
(http://www.azcheta.com/)

Създаването на адекватно съдържание за децата – топ приоритет за дигиталната ера

digital-kids-logo-200x100Светът днес се дигитализира с бързи темпове, затова е нужно производителите на съдържание за детската аудитория да започнат все по-активно да използват предимствата на променящата се среда, сочат данни на Digital Kids Conference 2013, предаде сайтът Детски книги.

Конференцията се състоя в конгресния център Javits Center в Ню Йорк заедно с Американския международен панаир на играчките. Това е второто мероприятие, организирано под егидата на Engage Digital – компания, която специализира в изнасянето на симпозиуми, касаещи обвързаните с новите технологии индустрии.

Основен акцент на Digital Kids Conference бе обвързването между детските индустрии – в частност издаването на книги и производството на играчки, с новите възможности, които предоставят технологиите. Това е необходимо, защото съвременните деца растат в дигиталната ера – факт, които налага на производители и издатели да илзязат от досегашната рамка и да потърсят нови подходи към своята млада аудитория.

Повече подробности четете на Detskiknigi.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване