02/21/13 04:00
(http://socialevo.net/)

На официалната премиера на НТС One всички говорят за Samsung

На официалната премиера на НТС One всички говорят за Samsung

На официалната премиера на НТС One всички говорят за Samsung

В деня на премиерата на дългоочаквания флагман One на HTC започна да се появява информация за новия флагман на Samsung – наследника на изключително успешния модел Samsung Galaxy S III. Според информация, изтекла в мрежата, той ще бъде представен съвсем скоро – на премиера на 14 март в Ню Йорк. Ние вече знаем, че наследникът на Galaxy S III няма да се появи на Mobile World Congress 2013 в Барселона. 

Странно съвпадение. Точно в деня, когато НТС обявиха своя наистина добър топ модел НТС One, всички в мрежата обсъждат една по-гореща новина – предстоящата премиера на Samsung Galaxy S IV.

Ето и няколко поста в Twitter в потвърждение на това:

 

 

 

Какво ще видим от Samsung на 14 март вълнува всички колеги, защото все пак кралят на Android смартфоните е Samsung и се очаква наследникът Galaxy S IV да затвърди тази титла. Според слуховете, появили се в мрежата, той ще е с осемядрен процесор Exynos 5, 4.99-инчов Full HD дисплей, 2GB RAM, 13-мегапикселова камера и последната версия на Android – 4.2.2.

Жалко за HTC, при положение че пускат един прекрасен смартфон HTC One в желанието си да си върнат славата, която имаха през 2010 година, когато техният Android смартфон Evo беше най-търсеният модел. В момента HTC правят най-добрите телефони с Windows Phone 8 операционна система, но дали ще успеят да си възвърнат короната и при Android смартфоните остава да видим.

Предизвикателствата пред HTC са много. Те произвеждат прекрасни мобилни продукти, но нямат славата, а и маркетинг бюджета на Samsung. Марката HTC не е така добре известна сред потребителите, както е брандът Samsung. Така че всичко е въпрос на добра маркетинг кампания и, естествено, бюджет за нея. Ще успее ли HTC да се намеси в битката между Samsung и Apple за подобаващо място на експлодиращия пазар на мобилни устройства? Ще разберем съвсем скоро.

Снимка: Samsung

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване