02/25/13 04:20
(http://socialevo.net/)

Следващият iPad ще прилича на iPad mini и ще дойде юни

ipad-5-case_580-0

Поне така твърдят доставчици. Business Insider показва снимка, изпратена им от производител на аксесоари за устройствата на Apple, на която са показани калъфите им за iPad с Retina Display и iPad mini, както и един нов, който по всяка вероятност ще приляга на следващото поколение iPad.

Представител на компанията Minisuit, производител на аксесоарите, смята, че е много вероятно наследникът на настоящия iPad да дойде през юни тази година. По данни на Mac Buyer’s Guide на MacRumors действително е време за нов iPad. Още повече че при последното обновление потребителите очакваха повече от Apple. По всичко обаче изглежда, че iPad 5, или каквото чудно име му измислят, ще наследи някои от елементите на iPad mini – ниския профил със сигурност. Съдейки по размерите на калъфа, ще е по-малък, но ще запази пропорциите на екрана си.

Междувременно Mashable докладваха, че Brazilian Institute of Politics and Law Software са подали съдебен иск срещу Apple заради планирано и преждевременно пенсиониране на iPad 3. Представяйки “The New iPad” седем месеца след iPad 3, Apple са съкратили периода, през който потребителите могат да се радват на модерното си устройство.

Снимка: Minisuit чрез Business Insider

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване