03/08/13 07:22
(http://vasvalch.com/)

SEO Конференция 2013

penguin-hiПрез миналата година за първи път се потопих по-дълбоко в света на SEO и доста теми ми станаха любопитни. Повечето проекти, по които работя или наблюдавам, разчитат сериозно на силата на онлайн комуникацията. За онлайн магазин възможността потребителят да те намери в Гугъл е предпоставка за повече или по-малко продажби. Дори и при събитиен мениджмънт отново няма какво толкова да се мисли – колкото по-откриваем си, толкова по-вероятно е да те посетят.

Ето защо с нетърпение очаквам SEO конференцията на 22 март. И това дори не е рекламен пост за продаване на билети, защото всички билети вече са продадени – просто исках да разкажа повече за събитието.

Честно казано, най-големият ми страх за деня на конференцията е че няма да мога да чуя всички лекции – ще трябва да избирам между паралелно вървящата програма в две зали на Интер Експо Центъра. Отделно, в третата от тях докторите на Search Quality екипа на Google ще диагностицират болни от ненамерен синдром сайтове. ТРИ-лемата ще е сериозна.

След един бърз поглед в програмата изскачат доста познати имена, затова ще ги изредя всички: Банко Стоянов, Борислав Арапчев, Васил Тошков, Геннадий Воробьов, Димитър Димитров, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Лили Грозева, Любомир Любомиров, Майк Рам, Николай Яровой, Огнян Младенов, Станислав Димитров, Христо Атанасов. Хорото от SEO-специалисти ще води Мария Моева, която работи за Google от 2008 година.

Сред темите с няколко звездички съм си отбелязала въпроса за авторството, социалните медии и SEO, оптимизацията чрез ТВ реклама (???), SEO-копирайтинга и създаването на ефективни landing pages. Всичко останало ще видим на място – очаквайте солидно количество бележки в Liveblog от събитието.

The post SEO Конференция 2013 appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 03/08/13 07:22 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/q_596QwQ3AA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване