03/10/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Facebook vs Google – 4 ключови съвета за в бъдеще

Facebook vs Google - 4 ключови съвета за в бъдеще

Facebook vs Google - 4 ключови съвета за в бъдеще

Светът на социалните медии привлича интереса на маркетолози все повече и повече. Не е случайно, че от социалните мрежи най-голям е интересът на маркетолозите към двата гиганта – Facebook и Google+.

Тези от вас, които решат да влязат в “социалната джунгла” и да положат основата на присъствието си там, могат до видят резултати още след първия месец. Достатъчно е само да отделяте от 4 до 10 часа на седмица. Тези, които вече са там от години, знаят как да оцелеят и определено следят с интерес новините около Google+ и Facebook (и не само).

Какво ще се случи след няколко години никой не може да знае със сигурност, защото планирането е по-скоро гадаене в доста случаи. Въпреки това имайте предвид следните съвети:

1. Очаквайте интересни промени и от двете страни (Google и Facebook), тъй като надпреварата за надмощие в света на целенасочената онлайн реклама продължава с пълна сила.

2. Тествайте, тествайте, тествайте. Това е правило в света на рекламата. Правете отделни тестове за всичко.

3. Не разчитайте единствено на разходите. Намаляването на разходите и подобряването на CPAs ще зависи от вашите метрики. Установете какво работи и дава резултат за вас.

4. Останете в играта. Запознавайте се с нови опции веднага щом разберете за такива. Това ще ви помогне да сте една крачка пред конкуренцията.

Полезни ли бяха тези съвети за вас? Споделете в коментарите под статията.

Снимка: Graphicsfuel

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване