03/14/13 11:06
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

за рекламите и политиците

иван москов, синът на теди и мая, е явление в българската реклама. качва нещата на друго ниво, адекватно със света. рекламата с жорж ганчев кърти, а и има няколко други, които подозирам, че са негови, защото са много добри.

***
викам да спрете да се палите. не говоря за буквалното самозапалване, а паленето по социални мрежи и улици. вече имаме едно много прилично временно правителство, което би трябвало да ни доведе неусетно до изборите. 
"неусетно" е думата-ключ към успеха му като временно правителство. да няма резки движения и изцепки, а дипломация. в този смисъл марин райков вероятно е най-подходящия премиер за момента. 
владо пенев е за тези, които искат интелигентни лица, и като лице също е чудесен. гръмките приказки за възстановяване на морал и култура са по актьорски наивни и глуповато популистки. един симпатичен и добър актьор е това, което е - симпатичен и добър актьор. ще чакаме да го гледаме в нови роли - в театъра и в киното. ролята му на министър едва ли е най-добрия кастинг в който е попадал, нищо че го е спечелил. 
от друга страна имаше няколко други кандидати за тази позиция, хора доказали се в различни сфери на изкуството готови на секундата да станат министри на културата (за мен абсолютно мазохистично желание). владо пенев, за разлика от тях, едва ли би създал каши, а това е добре.
фотогенично правителство, ако не друго. всички изглеждат възпитани, полирани и интелигентни. умереността и гъвкавостта ще са най-важното им качество.
аз съм за.
Публикувана на 03/14/13 11:06 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/blog-post_14.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване