03/15/13 02:21
(http://socialevo.net/)

Media Start – там, където професионализмът се среща с вдъхновението

424535_232117330205799_2029505598_n

Media Start - там, където професионализмът се среща с вдъхновението

Техните ценности са честност, всеотдайност, креативност, ентусиазъм, контактност и информираност. Към вълшебната рецепта бих добавила доза професионализъм, щипка вдъхновение и известно количество усмивки. Те са Media Startагенция за комуникации, промоции и реклама, а ние от SocialEvo решихме да ги посетим, за да ни разкажат как се случват нещата от “кухнята”. Посрещнаха ни Любомира Любенова (собственик и управител на Media Start), Таня Господинова (мениджър реклама и промоции) и Радост Димитрова (мениджър маркетинг и продажби). Три невероятни дами, които вярват в откритите бизнес отношения и в комуникациите като инвестиция в продажбите.  

SocialEvo Stars на гости на Media Start

Част от компаниите, с които работят Media Start, са обързани с био сектора, каузите, неправителствените организации. Това, което със сигурност правят, е да представят само качествени продукти и  услуги. И тъй като заговорихме за услуги, ще ви издам тайната на успеха на агенцията. Media Start отделят целенасочено време, за да изготвят комуникационна стратегия, с която ви помагат да популяризирате бранда си онлайн и офлайн. Това според тях е първата стъпка за успешно изграждане на бранда. Позиционирането в инетернет също се нарежда сред услугите на агенцията. В социалните мрежи Media Start изграждат положителен фирмен имидж и репутация за вашата компания и осъществяват диалог със своите клиенти чрез видео маркетинг, комуникационни стратегии и e-mail маркетинг. Офлайн компанията показва силно присъствие в дегустациите и промоциите като популяризира вашия продукт и прави възможно достигането му директно до крайните ви клиенти. В екипa на агенцията има маркетингови специалисти, които изготвят анализ и дават конкретни предложения за позиционирането на продукта ви, промоутъри, които изготвят ефективни презентации, и супервайзори, които следят за протичането на всяка кампания. Друга интересна услуга, която предлагат Media Start, се състои в рекламни и PR стратегии. Екипът на компанията ще ви помогне да изградите своята фирмена идентичност (лого, уебсайт, фирмено послание), ефективна комуникационна стратегия, ще реализират вашите проекти и идеи и ще ви съдействат да развиете своята корпоративна социална отговорност. Но с това услугите и изненадите не свършват. Фирмата се занимава също така с разпространие на рекламни материали и организиране на различен тип бизнес събития.

Част от екипа на Media Start

Едно от нещата обаче, което ми направи най-голямо впечатление в Media Start, се отнася до тяхното инвестиране във взаимотношенията с клиентите. Безкрайно отдадени и влюбени в това, с което се занимават, Media Start, освен че поставят клиентите си на първо място, съдействат и за тяхното развитие, като вникват в техния бизнес модел с цел постигане на максимална ефективностИ когато към всичко това добавим позитивно отношение, предприемачески дух и добри идеи, Media Start се появяват, за да покажат най-доброто от вас!

снимки: Томислав Савов

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване