02/14/13 04:30
(http://socialevo.net/)

Media start представя: Бизнес и комуникации

cards5

Media start представя: Бизнес и комуникацииКой, ако не ние? Кога, ако не сега? Това са въпросите, които редовно си задаваме. Те са част от нашия начин на работа. Именно тези въпроси ни предизвикаха да се появим и в SocialEvo – място, където се информираме в сферата на новите технологии; запознаваме се с интересни личности; откриваме мнения на експерти. Ще ни виждате тук, защото искаме да споделяме. Вярваме, че по-доброто качество на работа (в който и да е бранш) ще се постигне с взаимна обмяна на опит. Затова не се страхуваме, че ще „издадем“ някои неща отвътре.

Да решиш да започнеш нещо – това е невероятно преживяване! Често изследваме старта в неговите различни измерения…

 Да стартираш БИЗНЕС е предизвикателство.

Да стартираш ИДЕЯ е риск.

Да стартираш ПРОМЯНА е приключение.

 

Ние сме…

Има един съвременен израз, който обединява няколко сфери на дейност: маркетинг, комуникации и реклама. Media start e агенция за интегрирани маркетингови комуникации. За това сме убедени, че областта, в която работим, е специална и значима.

 

Нашият стил на работа

Ако търсите отговори за вашия бизнес и дойдете при нас, първото нещо, което ще направим, е да проучим бизнес модела. В тази посока отделяме много време, защото сме убедени, че след това ще ви предложим работещи кампании. Като казахме „кампании“, ето областите, в които се развиваме усилено: видео маркетинг, разпространение на рекламни материали на територията наНашият стил на работа София, промоции и дегустации, изграждане на фирмената ви репутация в онлайн пространството.

Под една шапка функционират разнообразни услуги с високо качество. Това ни помага да предложим цялостни решения за популяризирането на вашия бизнес.
Във всяка една кампания „влагаме себе си”. Ето защо няма да ни видите да правим кампании, които са в разрез с нашите ценности.

 

За качеството и сърцето

Убедени сме, че добре свършената работа се определя както от професионалните способности, така и от емоцията и отношението на сърцето.

В Media start имаме истински ценности! Вярваме, че всяка комуникация оказва психологическо влияние и възпитателен ефект. Ето защо не можем да застанем зад нещо, което би повлияло отрицателно върху обществото, особено върху децата. Ценностите не ни правят “остарели”, напротив – дават отправна точка да търсим по-качествени, по-интелигентни и новаторски начини за представянето на бизнеса. 

 

Екипът

Екипът - изграден от хора, които са неподправени, истински, дълбоко убедени, докрай преследващи целите си.

Изграден от хора, които са неподправени, истински, дълбоко убедени, докрай преследващи целите си. Това сме ние! Обмисляме нещата от възможно най-много различни гледни точки. Отдаваме специална значимост на всичко, с което се занимаваме. Държим на професионализма и постоянното развитие. Обичаме работата си! Затова, когато работим с клиент, сме готови да дадем 10 единици повече. Удовлетворени сме, когато нашата работа гарантира, че клиентът ще види резултати; ще има свои клиенти, които са плод от инвестицията, която е направил в комуникациите.

 

Бизнес и комуникации в SocialЕvo

Ще ни срещате често в SocialЕvo с нашата рубрика „Бизнес и комуникации“. Решили сме да надникнем дълбоко в темите, за които горим: видео маркетинг и комуникационни стратегии. Това са услуги предизвикателства, които ни вдъхновяват ежедневно.

Надяваме се да предизвикаме дискусии по тях и заедно да откриваме работещите модели! Приятно четене, гледане, мислене и… прекарване на време между редовете :) !

Ще се радваме на всички коментари и въпроси!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване