03/18/13 09:45
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

чалга и елит

теди москов постигна нещо заради което още повече го харесвам - накара чалгаджии и интелектуалци да се обединят срещу нещо. оказва се, че имат допирни точки - омразата, тъй наречения хейт за тези, които не знаят какво означава "омраза" на български, обединява както нищо друго. 
в интерес на истината смятам да напиша текст в защита на чалгата с който ще си затворя още повече врати сред т.н. интелектуален елит, и, е и? и к'во от това? така или иначе там вратите по принцип са затворени за всеки извън личния ореол на участващите.
в интерес на истината също така, след като съм казала всичко добро първо, по американски, сега вече мога да кажа, че да се пее на караоке на сцената световно голям в момента хит, е евтин флирт с публиката. равностойно е на заиграването с чалгата. и ще спра до тук, защото това е конкретно по темата. за разлика от зомбитата, аз знам, че от другата страна стоят живи хора, които са създали нещо, дали са максимума от себе си, и независимо дали ни харесва или не, трябва да бъдат щадени за грешките на таланта им.
в интерес на истината смятам, че всички са се взели толкова на сериозно, че на човек му се повръща от минното поле през което трябва да се движи непрекъснато. 


Публикувана на 03/18/13 09:45 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/blog-post_18.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване