03/19/13 12:41
(http://socialevo.net/)

Цифровата телевизия на Мтел излъчва ексклузивно нов спортен канал

Цифровата телевизия на Мтел излъчва ексклузивно нов спортен канал

Цифровата телевизия на Мтел излъчва ексклузивно нов спортен канал

От утре Sportal TV ще може да се гледа и в движение на всички мобилни устройства от клиентите на Мтел.

Новият спортен канал Sportal TV прави своя дебют в цифровата телевизия на Мтел. В продължение на един месец Sportal TV ще се излъчва ексклузивно само в телевизионната платформа на телекома. Това стана ясно днес, след като Мтел и Sportal.bg подписаха договор за партньорство на специално събитие.

Новият канал ще бъде достъпен безплатно за клиентите на Мтел във всеки пакет за цифрова телевизия – икономичен, стандартен или разширен. Sportal TV става автоматично част и от 16-те телевизионни програми на платформата Мулти ТВ. Чрез нея абонатите могат да гледат цифрова телевизия както на екрана вкъщи, така и на своя смартфон, таблет или компютър. Статистиката показва, че три четвърти от абонатите на Цифрова телевизия от Мтел гледат спортни канали, като средната гледаемост на ден е близо час.

Sportal TV е естественото продължение на Sportal.bg – най-голямата спортна информационна агенция в България с над 300 спортни новини всеки ден, екип от над 40 висококвалифицирани журналисти и над 2 500 000 уникални посетители.

Новият спортен канал е с информационно-новинарски фокус. С емисиите на всеки час българският зрител ще бъде винаги в час със случващото се на световната и българската спортна сцена. 70% от новинарското съдържание ще бъде посветено на новини от България, а останалите 30% – на международни.

Телевизията ще привлича феновете на всички спортове със своите ексклузивни интервюта от стадиони, коментари, шоу програми, прогнози. Те първи ще получават информация за атлети, треньори и хора, посветили живота си на спорта. Sportal TV ще се откроява със своите коментарни студия преди и след футболни мачове, лайвскорс, живо излъчване на баскетболни и волейболни срещи, държавни първенства, пресконференции.

Клиентите, които нямат Цифрова телевизия от Мтел в дома си, но искат да бъдат сред първите зрители на новия канал, могат да изберат един от пакетите Светкавичен интернет с телевизия на цена от 19,90 лева на месец.

Светкавичен интернет с телевизия

За да се гледа Sportal TV на няколко устройства чрез Мулти ТВ, са необходими интернет свързаност и само един абонамент за телевизия от Мтел. Независимо дали ползват мобилната мрежа на Мтел, или Wi-Fi по избор, клиентите получават неограничен достъп до богато телевизионно и видео съдържание. Трафикът през 3G мрежата на телекома е напълно безплатен.

Снимка: Мтел

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване