06/20/12 15:15
(http://www.klassa.bg/)

Z-Rock ще излъчва ексклузивно от специално мобилно студио на фестивала Sofia Rocks.

Z-Rock - oфициалното Sofia Rocks радио, ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио в епицентъра на мегасъбитието Sofia Rocks, което се провежда на Националния стадион „Васил Левски”, научи klassa.bg. Oбратно броене в ефира на Z-Rock и на www.zrockbg.com ще продължи до настъпването на едно от най-горещите музикални събития това лято на 7 и 8 юли.
В оставащите седмици и по време на фестивала слушателите на Z-Rock ще чуят директни включвания с ексклузивни новини и гости, коментари от организаторите и участниците, снимки и видео в реално време на www.zrockbg.com, убийствена музикална селекция и уникални награди за истинските фенове.
Рок радиото на България стартира нова игра, посветена на Sofia Rocks. До 22 юни в ефира на Z-Rock слушателите трябва внимателно да следят за специалния музикален сигнал, който ще ги провокира да участват, като се обадят на обявения телефон. След специалния сигнал ще прозвучава песен на група от афиша на Sofia Rocks 2012. Слушателите, познали парчето, ще грабнат една от супернаградите в играта - билет за фестивала, среща на живо с идолите им от Godsmack, Trivium и Sweet Savage, оригинален мърчандайз от Sofia Rocks. Точно в 18:30 часа в предаването Z-Jungle наградите ще бъдат разпределени между петима дневни победители в играта чрез жребий на живо в ефира на Z-Rock.
В третото поредно издание на Sofia Rocks истинските фенове ще слушат на живо култовата американска рок група Guns N' Roses, която ще пристигне за първи път в страната за участието си във фестивала. В ефира на рок радиото на България звучи и специалният поздрав за Z-Rock и феновете на истинската музика от китариста на легендарната банда DJ Ашба и Дизи Рийд - кийборд, пиано, синтезатор и беквокал.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване