03/20/13 14:54
(http://socialevo.net/)

Startup Weekend Mobile от 5-7 Април с подкрепата на VIVACOM

Startup Weekend Mobile от 5-7 Април с подкрепата на VIVACOM

Startup Weekend Mobile от 5-7 Април с подкрепата на VIVACOM

Наближава четвъртата поред глобална инициатива Startup Weekend, която се провежда в София от 5-7 Април. Този път уикендът е тематичен – участниците ще концентрират усилията си в разработката на мобилни приложения.

StartUP Weekend Mobile ще се проведе между 5 и 7 Април в централата на “VIVACOM” на бул. “Цариградско Шосе”. Телекомът е и основен партньор на събитието, като авторите на най-успешните приложения ще имат уникалната възможност да ги видят включени в “магазина” VIVACOM Apps, откъдето много бързо ще достигнат до огромен брой потребители.

Участниците ще могат да разчитат на ценните напътсвия на български и чуждестранни професионалисти като:

Питър Бродски – директор в популярната услуга за споделяне и създаване на музика SoundCloud

 

и

Павел Иванов, българинът в екипа на Firefox OS.

 Павел Иванов

 

Безпристрасно жури, включващо представители и от двата фонда за начални рискови инвестиции – LAUNCHub и Eleven, Vivacom Fund както и доказани професионалисти с опит в създаването и маркетирането на мобилни приложения ще излъчат победител в неделния ден, а организаторите са се погрижили всички участници да получат награди за усилията си.

Ранната регистрация, която дава 30% отстъпка от цената на редовния билет приключва в петък, 22 март. Следващата събота (30 март) във VIVACOM Arth Hall, в Телефонната палата ще има и специално събитие на което “ветерани” от предните издания, ще разкажат на участниците как да подходят най-продуктивно към реализацията на идеята си. Участниците ще научат и за няколко софтуерни библиотеки, които ще ги направят по-продуктивни, ще получат и ценни данни за потреблението и нагласите на потребителите на “умни” телефони директно от кухнята на VIVACOM.

Предварителното събитие ще е отворено както за регистрирали се участници, така и за всички които още не са направили своя избор и имат нужда да научат малко повече за Startup Weekend Mobile.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване