03/25/13 04:49
(http://socialevo.net/)

Volkswagen Search Engine Ad, или мястото на SEO в рекламата според VW

Search_Engine_Advertising2

Volkswagen Search Engine Ad

Взехте ли дневната си доза вдъхновение? Ако не сте, този материал е точно за вас! Германският автомобилен производител Volkswagen представи интересна концепция за “реклама в търсачка” (Search Engine Ad), която разширява възможностите за рекламиране в Google. Историята е следната. Група възпитаници на Willem de Kooning Academy издигат search engine оптимизацията (SEO) в Google на ново ниво, представяйки реклама в търсачката (Search Engine Advertising, или просто SEA), пишат Ads of  the World. Този иновативен проект превръща Google в уникална среда за реклама. С помощта на SEO вече е възможно да се позиционира пълна реклама като резултат от търсенето на изображения в Google.

Рекламната кампания на Volkswagen е насочена към бизнес лидерите с изображение на най-добрата бизнес кола за тях.

Рекламната кампания на Volkswagen е насочена към бизнес лидерите с изображение на най-добрата бизнес кола за тях. По този начин, когато някой използва изображения в Google, за да потърси “ултималната бизнес кола” (ultimate business car), в търсачката излизат един куп изображения, но първите четири от тях формират рекламен банер, показващ кола на марката Volkswagen. Ако Google е мястото да рекламирате себе си, тогава Search Engine Advertising е правилният инструмент, с който да го направите.

http://www.youtube.com/watch?v=xMG3ymZ2A5c

снимки: Checkthis.com/creativeadvertising 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване