03/31/13 09:53
(http://socialevo.net/)

Socialevo, Social Me и APRA в Софийския Университет!

SocialEvo, SocialMe и APRA в Софийския Университет!

Socialevo, Social Me и APRA в Софийския Университет!

Кога? – 3.април 2013г. – 17:00 ч.

Къде? – В огледалната зала в Ректората

Защо? – За да участват в дискусията „Социалните мрежи – новият обществен фактор”, организирана от Студентски съвет по повод 125 – годишнината от създаването на Алма Матер.

Събитието ще се състои от две части. В първата Ален Попович, Томислав Савов и Любомир Аламанов ще разкажат на студентите за новостите от рекламната онлайн среда, за успешните практики, които бизнесът прилага и всичко друго, което интересува младите ентусиасти.

Във втората част ще се насочим към общественото измерение на социалните мрежи. Последните месеци бяха показателни за влиянието на социалните мрежи като информиращ, активизиращ и обединяващ фактор. Как още влияят те на обществото и какво пропускаме, ще ни кажат доц. Георги Лозанов – председател на СЕМ и преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ, гл.ас. д-р Жана Попова – специалист по електронни медии и преподавател във ФЖМК и доц. д-р Александър Кьосев – директор на културния център на СУ.

Социалните мрежи

Ако и вие живо се интересувате какво се случва и променя в онлайн средата, буквално ежеминутно, елате и задайте своите въпроси!

Поканете приятели и заедно ще прекараме една приятна сряда вечер!

Очакваме Ви!

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване