03/31/13 18:00
(http://socialevo.net/)

Горещо: Google съобщи, че закрива YouTube!

Честит първи април от Google

Горещо: Google съобщи, че закрива YouTube!

Ето че и от Google не закъсняха и побързаха да са първата онлайн платформа, която да честити първи април на хората. Както знаем всички, това е световният ден на “лъжата” или нека го наречем на “шегата”. Google пуснаха слой в Google Maps, който се казва “Treasure Map”, или с други думи “карта на съкровища”. По този начин потребителите могат да посочат своето местонахождение и да започнат да търсят съкровището.

http://www.youtube.com/watch?v=_qFFHC0eIUc

Освен с Treasure Map от Google се пошегуваха с кратко видео, пуснато в най-голямата видео социална мрежа, YouTube. В него се твърди, че първи април е последният ден на социалната мрежа и екипът зад платформата ще трябва да избере само едно видео, което да оцелее. Доста потребители вече са се вързали на шегата, но по-печените веднага побързаха да покажат, че става въпрос за шега от страна на Google.

http://www.youtube.com/watch?v=H542nLTTbu0

След като вече всички сме спокойни, че YouTube няма да изтрива всички видеа и да оставя само най-доброто, всички ние можем да имаме един прекрасен първи април. Не забравяйте да се веселите и шегувате утре, но нека е с мярка, както го направиха от Google. Компанията за пореден път показа своята социална отговорност към чувството ни за хумор.

Снимка: Google Maps

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване