04/04/13 03:47
(http://socialevo.net/)

Специална изненада по повод семинара “Продавай повече онлайн!”

Специална изненада по повод семинара "Продавай повече онлайн!"

 

Специална изненада по повод семинара "Продавай повече онлайн!"

Дигитална агенция Interactive Share продължават с организацията на интересни и полезни събития от поредицата Interactive Seminars. Както вече ви разкрихме, агенцията подготвя нови “апетитни” рецепти в предстоящия семинар “Продавай повече онлайн“, предназначени за собственици и управители на онлайн магазини, търговци, които искат да стартират онлайн продажби и за всеки с интересна идея и желание за успешен бизнес.  

Как обаче да създадем успешен и работещ онлайн магазин? Как да накараме хората да го посещават? Как да продаваме онлайн – бързо и лесно? Отговорите на тези и още много въпроси ще намерите на 11.04.2013г. в зала „София“ на СТЦ Интерпред, където ще се проведе събитието. Заповядайте на семинара, за да научите успешни практики и техники за създаване и управление на електронен магазин от доказани експерти в този бизнес. Създайте успешен онлайн магазин и достигнете до повече клиенти чрез семинара Продавай повече онлайн!

А ето малко инфо и за лекторите:

Стефан Чорбанов
 – Създател на Stenik, занимавал се с различни дейности – дизайн, разработка,  PM и консултант. Има дългогодишен опит в създаването на онлайн магазини, които продават.

Димитър Димитров е Ecommers консултант в Stenik. Има богат опит в консултацията на клиенти за интеграция на онлайн магазини с  ERP системи и софтуери.

Рафи Шахугян – работи в Студио Модерна България. Отговаря за онлайн развитието и продажбите на магазини като Dormeo.bg, Topshop.bg, Kosmodisk.bg и други.

Любомир Русанов е управител и основател на СуперХостинг.БГ. Отговаря за стратегическо планиране на връзки с партньори и ключови клиенти на фирмата.

Лили Грозева е специалист консултант по онлайн маркетинг от 2005г. Има опит с изграждане на цялостна стратегия за SEO.  Предишния и опит е като SEO мениджър в The Mags и The Taxback Group.

Иван Димитров работи, като консултант по content marketing в Digital Division. От години се занимава с развиване на продукти за онлайн медийни групи и онлайн продажби.

Михаил – Ернесто Михайлов има 17 години опит в продажбите! Продава иновативни продукти в IT и телекомуникацията.

Димитър Димитров е маркетинг мениджър на Минчев Идеас ООД. Има 8 годишен опит в онлайн бизнеса и предишни позици като онлайн маркетинг мениджър на Мобилтел и JarComputers.

Павел Пенчев е прокурист на Еконт Експрес ООД. На пазара е от 2000 година и се занимава с куриерски услуги и пощенски преводи. Много онлайн магазини са клиенти на Еконт Експрес.

Георги Маринов е изпълнителен директор на e-Pay. Има 20 години опит в областта на информационните технологии. Участвал е в разработката на голям брой разплащателни системи.

Христо Радичев е управител на българския клон на “Медияпост Хит Мейл”. Има богат опит в бранша, като интернет мениджър на  “Reader’s Digest” за много от страните на Балканския полуостров, включително и България.

Възможностите обаче не свършват дотук. SocialEvo ще подготви на своите читатели специална изненада. Каква, ще разберете съвсем скоро. Stay tuned! 

http://www.youtube.com/watch?v=HJJPQq2OZ2c

 

снимка: Interactive Share 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване