04/05/13 13:22
(http://www.extremecentrepoint.com/)

Лицата на БСП в Избори 2013: сестра Галева, кукувец секс-телефонист, един неграмотен артист, висаджия и за капак един политически хамелеон

image_210014_-1

-Мая Манолова, наричана още Сестра Галева заради връзките с “Братя” Галеви – осъдени за тежки престъпления

-Янаки Стоилов, който през 2008 г. като шеф на правната комисия прокарва през парламента на Тройната коалиция убийствения член 417 от ГПК, който превръща банките във всесилни. Всъщност този член 417 убива дребния бизнес

-Петър Курумбашев, протестиращият навремето кукувец против БКП и комунизма, бащата на секс-телефоните в България. С интереси в енергетика

-Пламен Орешарски – зам. министър в синьото правителство на Иван Костов, зам. лидер на националното ръководство на СДС, но в момента единствения фаворит на червените за бъдещ ляв и социален премиер. Постижения:
Инфлация през 2007 – 12,5% – най-високата в ЕС, дефицит от 4,7% за 2009 г, масови стачки на лекари, учители, пенсионери през 2008/2009 заради ниските им доходи по време на финансов разцвет на Европа, последният човек в Европа, който разбрал, че има световна криза и като резултат от това негово късно осъзнаване на реалността, България не взе никакви мерки против нея. Всичко друго, не не експерт и социалист.

-Мартин Захариев, кандидат за депутат от гражданската квота. Гражданина Захариев е бившия издател на Плейбой. Е явно социалистите искат затвърждаване на връзката си с порното. Цитирам гражданина Захариев пред сп. Тема:
“…В душата си мразя комунистите и техните поименни герои…” – БЕЗ КОМЕНТАР

-Проф. Стефан Данаилов, талантлив, но неграмотен.

-Татяна Буруджиева. Е за нея какво да кажа, просто ще я цитирам:
“В скандала с подслушванията Станишев е като Левски – ако загубил, губил само себе си, ако спечелил, печелил цял народ”.

-Станислав Павлов, който на официална пресконференция изповяда: „Ние, общинските съветници от БСП, сме топлата връзка на партията с консултантите Братя Галеви.” Той открито се возеше на предната седалка в джипа на Пламен Галев.

-Асен Димитров, бивш Директор в застрахователния бизнес на ВИС 2, с прякор Дебелия, днес член на Националния съвет на партията

/Следва/

488159_178296998987631_1882171763_aАвтор: Маргарита Димитрова

The post Лицата на БСП в Избори 2013: сестра Галева, кукувец секс-телефонист, един неграмотен артист, висаджия и за капак един политически хамелеон appeared first on ExtremeCentrePoint.

Публикувана на 04/05/13 13:22 http://www.extremecentrepoint.com/archives/13439
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване