04/07/13 08:48
(http://socialevo.net/)

Стартира Sofia StartUp Weekend Mobile в централата на VIVACOM

Стартира Sofia StartUp Weekend Mobile в централата на VIVACOM

Стартира Sofia StartUp Weekend Mobile в централата на VIVACOM

Този уикенд се провежда Sofia Start Up Weekend Mobile в централата на VIVACOM. Събитието за млади предприемачи стартира в петък вечер.

Събитието стартира с много ентусиазъм и енергия на организаторите, както и бурната подкрепа от присъстващите над 120 човека. Satart Up Weekend Mobile беше открито от Крис Георгиев, който е един от организаторите, както и от Питър Бродски от Soundcloud, Атанас Райков, Мениджър мобилни продукти от VIVACOM и Ана Чолакова Маркетинг мениджър в HTC.

Бяха представени 66 интересни идеи за бизнес проекти като от тях след гласуване на публиката бяха избрани 25 бизнес идеи за мобилни приложения, които ще се разработват в рамките на 52 часа от екипи, в които участват предприемачи, програмисти, дизайнери и ентусиасти.

Всичко това се случва в сградата на VIVACOM този петък, събот и неделя, под зоркият поглед на организаторите и ценните  напътствия от менторите, сред които са Питър Бродски – директор на SoundCloud, Павел Иванов, от екипа на Firefox OS и Крис КеСи-хай – коуч с над 10 години опит в развиване на бизнес проекти в Тайван .

За да вдъхнови допълнително младите предприемачи, HTC ще подари смартфони от най-висок клас на петима създатели на иновативни проекти.

За да добиете представа как мина откриването можете да видите това видео:

http://www.youtube.com/watch?v=38GiCBLzUoo

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване