04/09/13 16:33
(http://socialevo.net/)

Пуснаха Google Play версия 4.0

Gplay

Пуснаха Google Play Store версия 4.0Днес на своя официален блог от Google съобщиха добрата новина, че започват да обновяват поетапно своето приложение Google Play Store за мобилни устройства, смартфони и таблети с Android операционна система до версия 4.0. Очакваната най-нова версия Google Play 4.0 ще бъде пускана поетапно от днес за устройства работещи с операционна система Android 2.2 (Froyo) или по нова.

Новият редизайн до версия Google Play 4.0 цели да осъвремени визията на приложението и да даде възможност то да се възползва от най-новите възможности на Android.

Play Home - Tablet

Най-общо промените засягат визията на Google Play с ползването на по-големи картинки, повече разстояние между приложенията и всичко това, с цел да направи по-лесно търсенето и намирането на полезна информация за приложенията и боравенето с тях в Google Play Store.

Трябва да напомним също, че през миналият месец от Google направиха пролетно почистване на Play Store, което засегна около 60 000 приложения, които бяха премахнати.

Така че очакваме с нетърпения да видим новият Google Play Store версия 4.0 на нашите устройства

Ето и кратко видео представящо тези промени от колегите в Droid-Life даващо по-пълна представа за очакваните промени:

http://www.youtube.com/watch?v=3VL-R4RPx3Q

Снимки: Google

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване