04/10/13 04:20
(http://socialevo.net/)

Ето как можете да превърнете любимите си снимки във фотокниги

Как да превърнете мобилните си снимки в красиви фотокниги?

Ето как можете да превърнете любимите си снимки във фотокниги

Революцията на времето е факт - съществуват предмети, чийто срок на годност сякаш вече изтича и които може би след няколко десетилетия ще бъдат напълно забравени. Помните ли снимките, които си изкарвахме от фотото на хартия? Количеството спомени на една хартиена снимка, която остарява и пожълтява, но носи специален заряд и дух. Подреждахме ги в големи албуми, а тези, които нямаха такива, си ги слагаха в кутии. Но най-вече можехме да ги докоснем. Новите технологии ни помагат да съхраним безброй дигитални снимки, но поставят въпроса съизмерими ли са с емоцията, която носи албумът с хартиени снимки? И изобщо съществува ли някаква алтернатива?

book detail Printzel

Докато разсъждавах над този въпрос, неусетно вниманието ми бе привлечено от Printzel - iPad приложение, което ви позволява да създавате от своите снимки наистина добре изглеждащи албуми с твърда или мека корица. За него споделят колегите от VentureBeat. Можете да избирате между три размера на албума, четири покрития и пет цвята на корицата, както и да добавите текст към снимките. Подобни услуги напоследък изглеждат като един вид късен Ренесанс, който се проявява в пренаситените от нови технологии потребители, жадуващи за нещо по-познато и физически реално. Printzel е основана в Ню Йорк през 2011 година. Нейните три съоснователя са Steven Baughman, Jason Horwitz и Jason Powers. Създаването на фотокнига става за минути с това лесно приложение. За съжаление доставките са само в рамките на САЩ и Канада. Да се надяваме, че услугата скоро ще се разпростре и върху други държави, така че и ние да можем да се порадваме на удобството й.

 

product app printzelPrintzel

 

снимки: Printzel

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване