04/14/13 03:32
(http://socialevo.net/)

Марк Зукърбърг участва в новата реклама на Facebook Home

Марк Зукърбърг участва в новата реклама на Facebook Home

Марк Зукърбърг участва в новата реклама на Facebook Home

Facebook Home вече е инсталиран на над 50 000 устройства, съдейки по статистиката на Google Play. Творението на Facebook за Android още не е достъпно за инсталиране в България. Докато пристигне тук и някой сподели лични впечатления, можем да си гледаме новата реклама. А в нея участва самият Марк Зукърбърг. Както споделят The Verge, клипът е заснет в Менло Парк в централния офис на Facebook. На него се появяват лицата на екипа, създал launcher-a за Android, който предизвика толкова голям интерес през последните седмици.

И докато Марк поздравява екипа за добре свършената работа, единият от разработчиците, Джоуи, е потопен в новата виртуална смартфонска реалност на Facebook и съпреживява всичко, което се случва с неговите приятели, споделящи по нещо в социалната мрежа.

http://www.youtube.com/watch?v=ArFy91n1FR0

Интересно ще е да се уверим лично дали по-централното място, което Facebook ще заеме в устройството с Android, няма да е по-скоро компромис и първоначалната еуфория няма да затихне скоро след това. Как мислите вие?

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване