04/15/13 09:52
(http://socialevo.net/)

Forbes удължава срока за участие в E-volution Awards 2013

eVA header

 Forbes удължава срока за участие в E-volution Awards 2013

Forbes удължава срока за участие в E-volution Awards 2013. Поради големия интерес от страна на участниците кандидатури ще се приемат до 18 часа на 23 април.

Кандидатстването е изцяло он-лайн на адрес www.e-volutionawards.bg. Всяка компания с електронен бизнес или предлагаща ИТ услуги може да се включи във всяка от 21 категории на конкурса. Към момента най-голяма конкуренция за престижното отличие има в категориите „Електронен пазар”, „Функционален дизайн и ползваемост”, „Иновации” и „Старт-ъп”.

Саша БезухановаНай-иновативните практики в сферата на информационните технологии ще бъдат оценявани от осемчленно независимо жури, председателствано от Саша Безуханова, директор направление „Публична администрация” на Hewlett-Packard за развиващите се пазари.

Всяка кандидатура ще се разглежда и класира индивидуално от всеки един от журиращите. Компанията, събрала най-голям брой точки, ще бъде обявена за победител в съответната категория.

Финалистите във Forbes E-volution Awards ще станат известни на специална церемония на 21 май в София. Пълна информация за конкурса Forbes Е-volution Awards 2013 е публикувана на www.е-volutionawards.bg.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване