04/07/13 07:26
(http://socialevo.net/)

Водещи ИТ Мениджъри ще оценяват кандидатите за Е-Volution Awards

Водещи ИТ Мениджъри ще оценяват кандидатите за Е-Volution Awards

Водещи ИТ Мениджъри ще оценяват кандидатите за Е-Volution Awards

Независимо жури от водещи ИТ мениджъри и експерти ще оценява кандидатите в първото издание на Forbes E-volution Awards.

Най-иновативните практики в сферата на информационните технологии ще бъдат разглеждани от осемчленно жури, председателствано от Саша Безуханова и в състав:

Саша БезухановаСаша Безуханова

Саша Безуханова e директор направление „Публична администрация” в Хюлет-Пакард за Развиващи се пазари. Преди да заеме тази позиция, в продължение на три години тя е директор направление “Публична администрация” в Хюлет-Пакард за Централна и Източна Европа. В продължение на повече от 10 години Саша Безуханова е генерален директор на Хюлет-Пакард за България и успява да наложи ИТ компанията като лидер на ИТ пазара в страната.

 

доц. д-р инж. Александър Ценовдоц. д-р инж. Александър Ценов

Доц. д-р инж. Александър Ценов е водещ специалист в областта на ИТ и Комуникационните мрежи с множество научни публикации и доклади. Автор на 2 учебника и три ръководства. Член е на IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers. Професионалната му биография започва като асистент в Техническия университет – София. Бил е Заместник-декан на Факултет за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт. Понастощем е доцент в катедра “Комуникационни мрежи”.

 

Ангел Матеев

Дирeктор “Продажби в държавен сектор” на Oracle.

 

Елена МариноваЕлена Маринова

Елена Маринова е Президент и съдружник в Мусала Софт - водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги, специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения, реинженеринг и интеграция на информационни системи, както и ИТ консултиране. Елена Маринова е бакалавър по Икономика, магистър по Стратегическо управление от СУ „Св. Климент Охридски”, носител e на редица персонални отличия, включително “Млад Мениджър” на Фондация Еврика за 2010, “Next Generation” за устойчив бизнес на в. Пари за 2011 и финалист в конкурса “Мениджър на годината 2012″, организиран от сп. Мениджър. Елена Маринова е почетен член на Европейски парламент на предприятията.

 

Димитър ДимитровДимитър Димитров

Димитър Димитров е ИТ предприемач. През годините минава през множество инициативи и компании, като в момента е изпълнителен директор на Тера Комюникейшънс АД – водеща компания в разработването на мобилни решения, платформи и приложения както за мобилните оператори в страната, малкия и средния бизнес, така и за крайните потребители.
Димитър е и оперативен директор на АллТерко АД, която заедно с Тера Комюникейшънс постига невероятен успех на международните пазари като доставчик на специфични решения в областта на ИТ бизнеса.

 

Росана ЛавоРосана Лаво

Росана Лаво е професионалист с дългогодишен опит в сферата на онлайн рекламата. Започва кариерата си в Дир.бг и вече дванадесет години се занимава с медия закупуване, планиране и консултиране. От 7 години е в екипа на медийна агенция Пиеро 97, а от 2008 година ръководи Интернет отдела, който работи тясно с повечето големи рекламни агенции по провеждането на дигиталните кампании на водещи брандове.
Пиеро 97 е агенцията, която предложи за първи път интернет реклама на своите клиенти и е лидер на пазара и до днес. Дългогодишен опит, екип от професионалисти и най-добрите условия за медия купуване на пазара е формулата за успех.

 

Томислав СавовТомислав Савов

Томислав Савов е съосновател, автор и управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг. Запален по всичко, свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest, Foursquare. Член на журито на “БГ Сайт 2011″. Член на журито на Класацията за “Най добра Българска Facebook страница”. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи.

 

Шакир АхмедовШакир Ахмедов

Шакир Ахмедов в завършил Технически университет във Варна и е дипломиран инженер по Микроелектроника. От 1997 г. до средата на 2010 г. работи в “К&К Електорникс”, като заема различни ръководни постове. През последните 7 години в “К&К Електроникс” е бил директор “Бизнес развитие”. Той е оглавявал отдела “Развитие корпоративни клиенти”, активно участие взема и при налагането на марката Samsung и в IT сектора на българския пазар.
От април 2010 г. е мениджър на ИТ дивизията в българския офис на Samsung Electronics.

 

 

Претендентите за престижното отличие ще бъдат оценявани по утвърдена методология на Forbes. Всяка кандидатура ще се разглежда и класира индивидуално от всеки един от членовете на журито. Компанията, събрала най-голям брой точки, ще бъде обявена за победител в съответната категория.

Forbes ще раздаде своите Е-volution Awards в общо 21 категории. Финалистите ще бъдат обявени на специална церемония в средата на май. Кандидатури се приемат до 13 април на сайта на конкурса E-volution Awards.

Всяка компания, която осъществява електронен бизнес или предоставя ИТ услуги и приложения, може да се включи в конкурса, независимо колко е голяма.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване